• tviktor
    #14
    Én csak egy apróságot tennék hozzá.
    Tavaly vettem egy Toshiba Folio 100-as tabletet mert tetszett a hardveres kiépítése, bár rengetegen vitték vissza a Toshiba által testre szabott Android 2.2 miatt, plusz voltak hardveres gondok is a szoftveresen túl.

    Amikor a kezembe vettem és lekezdtem használni egy kicsit el is ment a kedvem tőle, mert például se Market, se Flash nem volt támogatva.

    Kis kutakodás után a neten ráleltem egy olyan fejlesztői csoportra (személyre), aki hivatalosan elkérte (és megkapta a Toshibától) a teljes rom-ot, szabad fejlesztés céljából.

    Mire én megvettem a tabletet, addigra már odáig jutottak, hogy a srácok, hogy megy a market, minden Google alkalmazás és természetesen a flash is (a böngészőben is). Jelenleg épp az orientációs szenzor hibáit javították, illetve csatlakoztatható hozzá külső USB-s 3G modem (igaz csak néhány fajta, de olyan is ami itthon kapható); illetve jelentősen javítottak a quadrant score értéken, 3D támogatáson.

    Mindezzel a hosszú hülyeséggel csak azt akarom írni, hogy "hála" a Toshibának lett egy olyan tabletem amit szeretek és biztos vagyok benne hogy a srácok hamarosan a 3.0-ás android alapon fogják kiadni a modjukat (a hardver bírja).