• Szeevee

A lényeg az, hogy egy képmegosztó portáltól azt várod el, hogy biztonságban tartja az adataidat, ha már otthon sérülékeny adathordozón tárolod. Elvileg biztonsági másolatot kellene készíteniük! De mivel idióták gyülekezete a világ, ezt nem teszik. Én is most felháborodtam egy 2 napja kapott hírlevélen. Megszűnik a tar.hu, vele együtt a kep.tar.hu is!!!! Ezen a kep.tar.hu helyen, nekem 3 éves feltöltött képeim vannak! Azaz voltak, mert a 2009-es képeim mind letörlődtek!!!! Egy hónapra rá válaszoltak csak már vagy a harmadik levelemre, amin leírták, hogy szervermeghibásodás történt, elvittéék adatmentésre. nah ez volt már egy éve és egy hónapja kb... Sza*tak visszíaírni, vagy felkeresni. Még mindig siratom a képeimet! És nem tettem feljelentést, mert nem tudom ez ügyben mi az eljárás.. Nem minőségi képek voltak, hanem családiak, tájképek, vegyesen, nekem számítottak, be tudtam linkelni az ország másik végén lakó rokonoknak a képeket.. Ennyi....
    Azért tiszteletet vártam volna kep.tar.hu-tól.. Nem pedig ezt a enm válaszolunk, nemérdekelsz hozzáállást...... az biztos, hogy én többet nem bízok meg ilyesmiben.. De ha a flickr-nél bevezetik az adatmentést, akkor lehet, oda teszem fel a képeimet...