• endrúdí
    Én nem értem, mi ez a nokialejáratókampány minden portálon. Milyen csoport áll ennek a hátterében? A csapból is az android folyik. Nekem ip4-em van, a páromnak N8-at vettem karácsonyra. Néhány barátom androidot nyúz, galaxy s, lg optimus.

Az égvilágon semmi baj nincs az N8-al, nekem még jobban tetszik mint az ip4. Nincs rajta Fruit ninja mondjuk -1.

Az android olyasmi számomra - mert hasonló emberek próbálnak rábeszélni - mint a használj ubuntut arcok, mert qrva jó és ingyenes.

Az apple hozza a formáját, baromi jó kis telcsi, mint az imac vagy a macbook vagy bármelyik termékük.

A symbian3-as nokia meg olyan mint windows7 a pécéken. Baromi jó, több mint 10 éve fejlesztik, olyan dolgokat lazán tud amit még az ip4-nem (ovi suite többek között)

Mindkettőt imádom (n8 ip4) az androidot részemről hagyom a használj ubuntut arcoknak.

Nagyon tetszett az előttem szóló teóriája, a microsoft - nokia házasságról. Egy csipet intel (nvidia-mcafee) hozzá és ledarálják az androidot. Megmarad a linuxos netbookosoknak ocsó ztevel.