• Magiszter
    Nekem egy 512bites AES-Twofish titkosítású vinyón van mindenem. Na nem (csak) a kétes eredetű anyagok (khmm..filmek), hanem az összes magán dolgom is. Családi képek, saját magam által írt programok/készített kis filmek, meg egy mázsa beszkennelt hivatalos irat (garancia levelek, számlák, munkaügyi papírok). Szóval ha valaki nagyon szimatolgatni kezd, akkor max a tört Total Commander miatt foghat meg :)
    Mert eleve ha torrentezek akkor mindig be van kapcsolva a titkosítás erőltetése és a titkosítatlan bejövő kapcsolatok kizárása. Tudom nem ér sokat, de ez olyan dolog hogy ha látják hogy ellopok egy almát, de aztán nem tudják megnézni nálam van e, akkor nem történt lopás. Jogilag legalábbis. ;)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most persze jönnek majd az olyanok akik szerint a 2048 bites AES-Twofish-Serpent titkosítást is két kattintással töri a CIA-NASA-KGB-Artisjust, de azoknak egy szavát sem hiszem. Majd ha megmutatják hogyan törnek fel egy 20 karakter hosszú jelszóval levédett, AES128 bit titkosítású 1 megás txt fájlt is, akkor elhiszem. Csak mert matematikailag jelenleg nem létezik olyan számítógép kapacitás amivel BruteForce módszerrel belátható időn belűl (értsd: ebben az évezredben) fel tudják törni. Már ha normális az a jelszó és nem a "PiriSáraKataJuditBéla", mikor van 5 gyereked, ilyen nevekkel. Hanem mondjuk egy "zjt598PqC93#681epkß&". Ezt fejtse meg valaki kitalálósdival,ha azt vesszük alapul hogy sem a betűk sem a számok nem köthetőek hozzád.

Szóval azért én nem bízom a véletlenre. Ha meg jön valaki házat kutatni, akkor csak gyári CD-ket, az eredeti DVD-ket/játékokat, meg azt az 1-2 lemezre mentett dokumentumot találják, meg három 500 gigás vinyót agyontitkosítva. A jelszó kitalálásához meg sok sikert kívánok. Néha még én is belezavarodok mikor beírom őket, megjegyezni meg külön tanfolyam vont. xD