Igazság Kardja
  • s1lkforrent
    #54
    Hát, nem tudom mit gondoljak erről.

    Alapvetően lelkes (magyar?) srácok kvázi hobbi projektje volt ez, amiben olyan játékot szerettek volna amit ŐK akarnak. Egy olyan különleges játékot, ami a világháború mainstream játékok által keveset, vagy egyáltalán nem bolygatott részét mutatja be. Magyar és román hadseregek bemutatása gyakorlatilag csak játékok modjaiba fér mindig csak bele, nagyítóval kell húsz évre visszamenőleg keresgélni egy-egy alkotást, ahol pár egység erejéig szerepet kaptunk.

    Cserébe a csipet csapat munkája nem is ígérkezett AAA minőségnek, grafika még ha el is ment szódával, a videókból a játékmenet a 10 évvel ezelőtti Panzers generációt juttatta eszembe. Közben a készítők egy szem Facebook, és egy Steam Greenlight oldalon promotálták csak a játékot, bármilyen értelmes kommunikáció az esetleges közönséggel természetesen nem volt. Összességében eléggé bizonytalannak tűnt a játék jövője, a játék eltűnését múlt hónapban sajnáltam, de nem csodálkoztam rajta.

    És akkor eljutottunk oda hogy a projektet mégsem törölték, találtak a Strategy First személyében egy ZS kat, de legalább indie cuccokkal is foglalkozó kiadót, és az beszélt a fejükkel, hogy lehetne nyereségesebbé tenni a dolgot.
    Én speciel nem értek vele egyet, jelenleg Európa(kiemelten Németország) és Oroszország a legnagyobb felvevő piaca a világháborús stratégiáknak, ámerikába azt sem tudják, hogy eszik, vagy isszák a Men of War, Achtung Panzer, vagy a Theatre of War sorozatot.
    Strategy First egyébként híres arról, hogy a "jövő hónapban" fizet, lehet hogy egy garast nem látnak az egészből.

    Az átdolgozott játékból egy képkockát nem láttunk, így a bírálatot megtartom magamnak, de a téma választás semmiképp nem biztató.