By Tyia

NEW WAVE 2.0

Újraindítva: 2016. 12. 01
Flag Counter

Különleges zenék, zenei különlegességek

a Föld minden pontjáról!

Kommersz Ede és a Család
  • Bitva
    Én Magam 2009 óta próbálok némi tájékoztatást adni az általan legnagyobbra becsült zenei stílusról.
    Többé-kevésbe kisebb-nagyobb sikerrrel. Találkoztam itt nálamnál nagyobb fannal, meg teljesen a témára rácsodálkozóval is.
    Van szinte az elejétől követő kolléga. Sőt többen a Breki-féle 80-as topikból kukkantottak ide, mert ott akkoriban jó nagy gond volt, mint ahogy én sem tudtam ráülni a "számra" így lettem Tyiából Bitva. Ez már jó régen volt. Egyik topik sem tartja konzekvensen azt amit a zászlajára tűzött, de ez nem lehet gond, változások nélkül nincs haladás.
    Kicsit kanyargós a topik útja, mert nem is ez az eredeti New Wave topik, ezért 2.0. Korábban ez a World Music Topik volt, és talán még
    Mash Up topik is volt egy kis ideig. Nos az Oldies Topik az eredeti New Wave topik. Állati mennyi kavarás volt itt. Volt amikor Wescone kolléga vitte a New Wave-et mint házigazda, de már azt sem tudom miért, vele nem volt mindig kiegyensúlyozott a kapcsolat, de aztán megnyugodtunk, vagy mi. Lényeg, hogyha valaki idetéved és elkezd böngészni, nem mindig fogja tudni mi merre. Amióta ki lettem takarítva, mint Tyia nem férek az Oldies Musichoz, mint házigazda, csak itt, mint Bitva....talán ezért is inkább itt folyik/folyt (ma már igen visszafogottan) a tájékoztatás és beszélgetés.
    Én nagyon örülök annak, hogy nagyon sok jó zene, nagyon sok jó előadó, vagy akár sztori előkerült. Biztosan sokaknak - beleértve engem is - volt olyan előadó, vagy dal akit vagy amit addig soha sem hallott és akár kis kedvencévé vált. Nekem pl. John Lennon hozott jó pár nótát amitől eret vágtam.
    Biztos emlékszel Johnny az O. Childrenre...vagy a 7and5-ra
    Összességében, mégha most alig döcögünk én elégedett vagyok. A zene melyet szeretünk itt, nem éppen a legpopulárisabb fajta,de annyra lehet szeretni....ez az a műfaj ami nem azonnal hat...kell neki idő, mint egy jó bornak.
    Én pl. Ki nem álhattam Nik Kershow-t...talány volt, hogy mit esznek rajta...de vannak újabb dolgai amik viszont zseniális...egy akusztikus Riddle egészen komoly:

szóval...hajrá

Utoljára szerkesztette: Bitva, 2026.02.08. 12:09:15