Battle: Los Angeles
  • Prof William
    Megnéztem. Nekem tetszett főleg hogy nem tököltek sokat és viszonylag hamar beindult az akció. Az a max 10 perc kellett hogy legalább legyen némi fogalmunk az esetről. Bár olyan egyformák voltak katonák hogy a 3-4 főbb arcon kívül gőzöm sem volt hogy kit és mikor lőnek le viszont legalább kihagyták a "meghal a katona 5 percen át és közben hősies dolgokat mond" részeket. Ha valakit lelőttek az elesett és ment tovább a harc.

Az elején fejben összeállítottam egy "ki fog meghalni listát" ami közel 90%-os pontossággal működött is. Azt hiszem ennyiből látszik is hogy sűrűn forgatták a "Nagy amerikai klisékönyvet" a készítők. De komolyabb háttérsztorit nem is igazan kellett összehozni a történethez.
    Külön jó pont hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szegény amerikai szinesbőrű civil nem tartott nagy meghalós dumát hanem szépen csendben eltávozott...

A történeti kissé leült ( 5-10 percre ) közepe táján amikor nem lőttek hanem hősies és meghatónak képzelt dumákat próbáltak mondani de szerencsére utána ismét lőni kezdtek ami tagadhatatlanul jobban ment nekik. :)

A karakterekre mint mondtam nem is érdemes szót vesztegetni. Csupa elpazarolt sztorikezdemény pl a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lelkileg labilis katona akinek utánna harc közben kb fál percet láttunk a lelki labilitásából aztán nem is igen volt baj vele de akkor meg minek lengették be ezt a pszichológusos dolgot?
    meg persze többiek.

A harc és az effektek tetszettek valamint kelően pörgős volt a film ahhoz hogy 1-2-szer (de többször nem) meg lehessen nézni.

Aki nem a Niechei történetre bukik valamint kielégíti a Call of Duty Modern Warfare 2 + Ufók + ID4 - történet annak tetszeni fog.

Aki meg megváltást+újszerűséget vár tőle az csalódni fog de rendesen.

7/10 -et adok rá mert én jól szórakoztam rajta.