• wfefe
    #48
    "inkább a sok segélyen élőre megy a pénz, az oktatásra nem kellene sajnálni"

    Egyet kell értenem és nem is. Az oktatásra kellene költeni igaz, de ha számításba veszem azt is, hogy akik befejezik egyetemi tanulmányaikat egyből kifelé kacsingatnak más országokba - tisztelet a kivételnek - akkor miért a magyar adófizetők fizessék ki azt, hogy ő egy másik országnak termel majd hasznot és adózik?

    Témánál maradva: Az MS nem kicsiny hazánkból indul ki, hogy itt mire van vagy nincs pénz, a nyugati országok sokkal nyitottabbak az új dolgokra, mert megtehetik. Németországban meg néhány európai országban, az Egyesült Államokban, Japánban biztosan lenne rá kereslet.
    Ezt szerintem nem lehet úgy nézni, hogy nálunk mi az általános és akkor más kultúrákban is biztosan így mozog. Ez a pénzről szól, ahol van rá keret ott váltani fognak, ha megéri nekik, ahol nincs rá keret ott meg ketyeg tovább az XP. Világpiaci szinten Magyarország sehol sincs operációs rendszer vásárlásban, nálunk aki tudja letölti, aki meg nem az letölteti mással. A háztartások elenyésző százalékában van jogtiszta win a gépen vagy gépeken.