• Szefmester
    #8
    Közvetve valóban senki sem kényszerít a regisztrációra, ellenben páromnak kellett csinálnia egy kamu reget, mert kedves egyetemista csoporttársai a tanulási segédletek nagy részét csak és kizárólag csak ott hajlandó megosztani link formájában. A mi kérdésünkre hogy miért ott csak az volt a válasza hogy ha nem kell akkor nem regelünk. Később párommal kerestünk egy ultragagyi és nevenincs külföldi közösségi baromságot, csináltunk ismét egy kamureget majd oda raktuk fel az általunk elkészített segédletet. Mi volt a reakciója a fent emlegetett baromarcúnak? Miért pont oda, miért nem lehet az FB-re, ahol -szerinte- mindenki fent van.

    Vagy volt nemrégiben a vaterának egy -balul elsült- akciója ahova ha nem volt FB reged és Twittered akkor esélyed sem volt nyerni, bár ha volt regisztrációd sem volt sok esélyed, ami fel is tűnt pár emberkének a fórumokon.

    2 perc összedobni egy ilyen scriptet? De jóóó... és azzal a 2 perces scritptel csak a publikus infókat gyűjtöd be vagy esetlegesen azokat is amiket a felhasználó csak a barátainak vagy urambocsá' a belsőbb körbe helyezett személyeknek enged csupán? Mert nem mindegy. Tudom hogy látni olyan barmokat akik a telefonszámukat és mindenüket kirakják nyilvánosba, és vannak akik fent vannak, de semmi értelmeset nem írnak. Ez két véglet, de a középső tartomány se százas néha. De ha nem lennének nem lenne olvasnivaló a dailyshit.com-on :)