• kkwx
    Ha lenne Mátrix 4 és 5, akkor abban szerintem biztos nem szerepelne Keanu Reeves, akár előzmény, akár folytatás. Max valami kisebb szerepben / cameo-ban. Amúgy meg szerintem nem lenne értelme folytatni, mert jól le volt zárva. Az meg nagyon idegesít, hogy alapból 4-5-ről beszélnek. A Matrix 2 elég jó film volt, de a 3 írdatlan gyenge, mivel felesleges és erőltetett jelenetekkel tették tele, hogy kitöltse a játékidőt és szerintem ha egyszerűen lefogatnak a 2-3 helyett egy jó 3 órás részt, akkor az akár az első résszel is vetekedett volna, de így... Ha tényleg folytatják és ilyen erőltetetten kettévágva akkor már rosszul kezdődik :(. Én mondjuk egy animációs sorozatnak jobban örülnék, mondjuk Matrix Stories címmel, és az animátrixhoz hasonló több kisebb, esetleg 1-2 nagyobb sztorit raknának össze a mátrix világában, és akár azt is lehetne ilyen több stílusban megvalósítani.
    Amúgy meg a Wachowski tesók filmjei szerintem általában jók. Talán a Matrix 3 volt a leggyengébb film amit tőlük láttam. A V mint vérbosszú elég jól sikerült darab lett, a Speed Racer meg családi filmként simán megállja a helyét (főleg ha mondjuk Rodriguez féle szánalmas gyerekfilmekkel hasonlítjuk össze), a képi világ nagyon egyedi rajzfilmes stílusú (ezt mondjuk bizonyos helyeken kicsit túőlzásnak éreztem), a rendezés pedig valami zseniális volt. Főleg a film elején az első verseny alatt amikor visszaemlékezésekben bemutatták a srác egész életét. Rég láttam olyan izgalmas autós jeleneteket :).