Jessica Alba szép, de tehetségtelen... JAjj, úgy szeretem az Arany Málnát, vajon miért van, hogy itt sokkal, de sokkal többen állnak sorba a jelölésért?:)
A Szex és New York valami iszonyat, én szerencsére nem néztem meg, de már a plakát... Samantha, aki kb hatvan éves, de azért harmincötre van kiretusálva... plusz ha jól emlékszem, kancsalra... Meg Sarah Jessica Parker, alias Lady Horseface... És egyes elvakult barátoktól, akik csak azért is megnézték, hallottam, hogy tényleg nem is szólt semmiről... Már az egyet is kár volt megalkotni, de ez a folytatás... és az a szomorú, hogy még így is rengeteget kaszáltak vele...
A the expendables... ááá, én eleinte úgy néztem, hogy ez valami vígjáték lesz. de nem. Pedig a templomos jelenetben kezdtem értékelni a humorát, de a folytatás... hát... Ezt is: minek?
És a Tvájlájt... áááá, áááá, halál, iszonyat, szörnyedelem. Kristen Stewart, akinek két arca van: a frusztrált hülye lány, illetve a szexuális izgalomban leledző, száját nyalogató, erotikusan tátogó szánalom a köbön...