KP27#37
Multiba ki nem állhatom a codot. Csaló tizenévesek gyülekezete. Ha lősz 2 freget egymás után, kapásból csaló wallhack-es botter vagy, és ezt sokszor pont maga a csaló mondja... Meg lehet nézni a clanbase cheat statisztikákat, a legtöbb csalót(pc) Magyarországról banolják és közutálatnak örvendünk a többi ország körében ezért. Az a kép alakul ki rólunk, hogy mindenki csaló. Frankó lesz ha ez a codot játszó generáció felnő, és majd azt tanítja a gyerekének hogy a magyarok mind aljas csaló csíter gecik. Mondjuk ez itt off topic.
Single playerben nem rossz egyik sem. Vannak jobban meg kevésbé jobban sikerült darabok. A world at war-t is rengetegen szidták, pedig szerintem remek 2. világháborús fps. Az első pár pálya valahogy nem volt az igazi, de utána egyre jobb küldetéseket kaptunk. A Cod1:United Offensive nagyon baba. Tisztára mintha az elit alakulat sorozatból csináltak volna játékot. Bastogne ftw!A COD2 is nagyon jó. A modern warfare-t mindenki ismeri. MW2 már nem lett egy nagy eresztés, összvissz 1-2 pálya volt abból a kevésből, ami igazán jó lett. Itt már ordított a rókabőr. Szerintem a Black Ops is jobb nála. Persze, szar az AI (melyikbe nem az?), de hosszabb a játékidő és elég változatos küldetések meg pályák vannak.
Az első 4részt többször is végigjátszottam, az MW2 már nem tetszett annyira. Speciel én örülnék ha újra visszanyúlnának a 2. világháborús vonalhoz, Black Ops-ban is nagyon bejött a 2. világháborús rész :D