• Komolytalan
    #76
    Én inkább úgy látom, hogy a digi ad - ahol tud - 4x annyit fele áron, mint akinek DSL/kábeltv-s netje van. Amíg ők nem csináltak nagy sebességű netet az UPC nagyon jól elvolt a 10Mbit 10ezerért konstrukciójával nálunk. Emellett leszarták az ügyfeleket - én pl 1 hónapig nem tudtam wowozni, mert megjáratták a tengerentúlra a Franciaországba címzett csomagjaimat az elb.szott routerük miatt. Hiába reklamáltam náluk, az volt a válasz, hogy ha bejön az index.hu, akkor van netem. Mikor már az index is cikket is a jelenségről, akkor léptek csak, nagy kínkeservesen.
    Egyébként a vidéknek is megvan a maga szépsége, akinek az a fontos, az költözzön falura. Akinek meg normális net kell, az meg úgyis csak nagy társasházakban kaphat még jó darabig olcsón.

    Én mondjuk attól mászok falra, amit a bátyámék falujában művel a Rubicom. Kihúzták a zsír új optikai kábeleket, és 2380Ft-ért 512/128kbitet adnak. Szomszéd faluban Digi van, ott 2500Ft-ért 2Mbit/512kbit, vagyis éppen 4x több, mint a Rubicomnál. Arról már szót se ejtek, hogy olyan modemet adtak a bátyámnak, amin látszik hogy kb 4. gazdája ő, valami 2000 környékén gyárthatták (persze rafkósan le van kaparva a gyártás időpontja).