A térhatású zene létjogosultsága napjainkban és a jövőben.
  • 3Dj
    Nos.....

Én úgy vélem,hogy ez egy nyílt beszélgetés.
    Ez egy felület ahol mindenki megoszthatja a jóindulatú tapasztalatait bántó kritika nélkül.
    Azért indítottam ezt "topicot".....,hogy kapjunk egy általános képet arról kinek mit jelent a térhatású zenei hangzás szakmai háttérképzés nélkül......hisz javarészt a közönségünk nem "hangmérnökökből" tevődik össze.

Én úgy vélem,hogy nem tisztem itt bárkit is oktatni vagy kioktatni,hisz ha az egyén érdeklődési köre kiterjed a "hangtanra",akkor az általad leírt fogalmakkal már rég tisztában van,ha meg laikus akkor csak a végeredményre és a hangzásbeli különbségekre kíváncsi.

Mindenki úgy ír itt ahogy jólesik számára,hisz én feltételezem,hogy a netes beírások esetén javarészt a tartalomból lehet leszűrni az intelligencia szintet....és ha mégis valaki nem rendelkezik megfelelő nyelvtani tudással,de tapasztalatait és kérdéseit szeretné megosztani ebben a témában.....mi örömmel olvassuk.

UI : érthető nyelv lehet számomra Német,Angol,Francia és a kedves barátnőm révén Szerb anyanyelv is ha gondolod .... !