• NEXUS6
    #188
    Nézd. A magam részéről valszeg inkább azon az oldalon állok, ahol te is, a jelenkor problémáját tekintve.

    Csak éppen nem vagyok hajlandó egy pancsert példaképnek tekinteni, aki miatt ide jutottunk, és ez vonatkozik, Horthyra és Antall-ra is. Leírtam mi volt a gondom Horthy-val és mit gondolok róla, hogy lehetett volna talán elkerülni, hogy ilyen csapdába kerüljön.

    Most, hogy Antallt felhoztad érdekes módon hasonlít hozzá. A nyugodt erő, aki (illetve inkább a követői) elkezd szélsőségesen komcsizni, zsidózni egy olyan országban, ahol a családok 80%-ban ott van egy volt párttag, és zsidók is vannak szépszámmal.

    Nem csípom a komcsikat és a vérzsidókat sem. Csak éppen mindahányszor, amikor valaki ehhez az uszítós eszközhöz nyúlt az visszafelé sült el.
    Mit gondoljak egy olyan ember szellemi képességéről, aki nem egy, nem két történelmi példát lát erre és csak azért is megpróbálkozik vele?
    És itt most általában gondolok a magyar politikusokra.

    Végig nézve a magyar történelmet nem látok egy emberkét sem, aki tisztában lett volna az egész ország/nemzet érdekeivel és ne csak, és ez most csúnyaszó: "osztályérdekei" szerint cselekedett volna.

    A magam részéről, amikor Horthyt szidom, csak azt az apróságot hányom a szemére, hogy utána az orosz megszállás alatt élt ez az ország 40 évig, és még csak esély sem volt, és nem is lesz a területi revízióra. Ezt jórészt csak neki köszönhetjük.