• gybfefe
    #187
    Azért most már sejtem hogy jutottatok el a coriolisi erőktől a kormányzói erőkig, mindenesetre jól meg van kavarva az egész :) Amit még hozzá tennék csak annyi, hogy ti pár hónap tökölés címszó alatt vádaskodtok, holott mit csinálnak most négy év alatt a politikusok? Arról nem beszélve, hogy nem ti voltatok a fehér lovas bőrében, aki biztos jobban érezte a sajátján mi is az a német nyomás, mégis megpróbálkozott egy kiugrással, gondolom csettintett egyet, hogy ha a románoknak sikerül akkor nehogymánemosmátélleg...
    Az egész felhajtás azért van mert a háború borzalmait leginkább a németeknek tulajdonították, de kérdem én Katyinban kik voltak kegyesek?
    Vagy amikor a zsidó törvényeket hozták ki gondolt a haláltáborokra? Nem hinném, hogy egy magyar vitézzel, még ha hitvány is lett vón ahogy ti mondjátok, olyan intézkedéseket iratnak alá mely ezeket a borzalmakat vázolja. Vegyük például a magyar falvak elcigányosodását, ki merne egy ilyen folyamatot a fasizmus fátyla után bárhogyan is megoldani? De említhetnénk a zsidóbűnözést is ami főként gazdasági, politikai tevékenységből áll. Van egyáltalán a kuruc.info oldalon kívül értelme ennek a szónak? Csak a cigánybűnözés kifejezést fogadta el a magyar nép egy része? Tényleg fölösleges különbséget tenni a zsidó és magyar politikai, gazdasági bűnözés között, mint ahogy a cigány és magyar tolvajok és bűnözők között is hülyeség. Az viszont lehet egy nemzet reális törekvése, hogy a kisebbség valamint hátrányos helyzetű szövegezetektől ebben a kontextusban eltekintsen és ne szolgáljon nagyobb bűntudattal irányukban. Egy budavári gimnáziumba jártam, ahol Antall József is tanított egykoron. A szép az volt amikor zsidó évfolyamtársak olyan újságot terjesztettek amiben lefasisztázták. Ez volt a 90-es évek. A rózsadombra, ahova a zsidó barátomhoz jártam föl az oszlopokra már akkor fel volt írva a náci fidesz felirat. Ilyen hangulatban az embernek van kedve Horty-t dícsérni. :) Sajnos a lendület azóta sem fogyott el, mindkét oldalnak megvannak morális tévedései, jómagam nem sértődök meg ha valaki magyar barátomnak hív, ha valakit zsidó barátomnak hívok még megsértődhet. Így megy ez. Akár Drezda lebombázása. (csak hogy érthető legyen: Az ötös számú vágóhíd)