Hungarikum#19
Szerintem ez azért erősen személyfüggő.
Személyszerint én nagyon skót vagyok a telefonvásárlási ügyben. 3310-es több évig használtam, mai napig - ha aksi még birná - azt használnám.
Lecseréltem énis egy erősebb nokiára. abban már volt Mp3 támogatás és kamera is. Úgy gondoltam mindig is, hogy ezekért a plusz funkciókért nem veszek új mobilt, de ha már benne van örülök neki, legalább mp3 lejátszó nem kell külön.
Pont 1-2 hete lecseréltem mert az aksi se volt már az igazi, meg néha elment a hang telefonálásnál. (igaz csak azért mert ingyen adták [nem részletezem]).
Ebben már android fut, annak minden előnyével és bajával. Ebben van már wifi meg minden szirszar... megjegyzem előző mobilnál nem volt, s bár itt is ritkán használom a wifit, de ha már VAN benne akkor használom, ha kell. plussz ez alkalmas Lámpa funkcióra is :)
Summa summarum: általában mindig van vmi új funkció az új mobilokban, viszont én azt vallom, hogy ha már megvettem valamit, s annak a (primer) telefonás funkciója még elérhető megalkuvás mentesen, nem fogom lecserélni egy másik mobilra, mert raknak bele vmi új kiegészítő (szekunder) opciót.
velem csak szarul járnak a Mobilgyártók:)
ui.: PC-t is ált. csak akkor cserél az átlagember, ha már az alapfunkciók se érhetöek el megalkuvás mentesen, akkor a többit miért nem tudja igy?