• Komolytalan
    Márpedig a gyártó csak igényt elégít ki. Ha nem lenne igény, nem tudná kinek eladni a portékáját, éhen halna. Engem pl abszolúte nem zavar az okostelefon mizéria, mert jól megvagyok egy 2007-ben bemutatott telefonnal, amit 2008 végén vettem meg, már nagyjából kifutott modellként. Előtte meg 2x4 évig volt 0 Ft-os telefonom, egy 3210 meg valami Sagem tököm tudja mi (utóbbi mai napig működik, amikor a jelenleg telefonomat decemberben javították, 1 hétig azt használtam).
    Számítógépen dolgozom, 3 éves múlt a masina, de megy rajta elfogadható sebességgel minden amit használok, így nem váltok. XP van fent, Win7-re nincs szükségem.
    Szóval pl részemről a fél évente új készüléket piacra dobó gyártók éhen halhatnak. Nem azért mert nem tehetném meg, hogy akár fél évente cseréljek gépet, telefont, tököm tudja mit, de minek? El tudom azt a pénzt értelmesebb dolgokra is költeni. Akinek meg erre áll fel, az meg hadd vegye. Én csak röhögök rajtuk, amikor pl telefonálás közben megszakad az illető, vissza se lehet hívni, aztán 1 perc múlva bejelentkezik, hogy bocs, de lefagyott ez a szar szifon/akármi más :-D