• B0nFire #1
    Hehe! Ez a kórházas példa eléggé sánta. Mert az igazából úgy van, hogy bejön az ápolónő, és torkaszakadtából nekiáll fejhangon visítozni a süket beteggel (minden második öreg az...), hogy "Kovács bácsi, már megint ki tetszett borítani a kacsát!!!", aztán felmarkolja az üres kacsát; közben észreveszi, hogy a másik betegnek lefolyt az infúzió. Legott kicseréli, úgy, hogy a másik kezében ott a hugyos kacsa, majd, mint aki jól végezte dolgát, kivonul.

    Személy szerint én még egyetlen ápolónőt nem láttam a kórtermekben kezet mosni. Be is baszna, amikor egy osztályon 40 betegre van 3 ápoló 12 órás műszakban, éjszaka meg 2. Ez ennyi erővel egész nap a kezét suvickolhatná. No nem. Amikor jönnek ganézni a pelenkásokat, akkor kesztyűt húznak, amit aztán eldobnak. Szájmaszkot is csak akkor használnak, ha valamilyen járvány van. Egyébként nem.

    Azt a tudálékoskodó gépet legelsőnek az ápolók csapnák le. Aki ezt írta, az még nem látott egy kórházat belülről, és nemhogy amerikait, még magyart sem! Nem a Vészhelyzetből meg a Grace klinikából kéne kiindulni, mert annak semmi köze a valósághoz.