• Pukkka
    #33
    A sok gciokos tejfogú megint okít. Googly sync, meg gmail, persze, arra jó, hogy a chat.hu-s levelezéseidet kezeld a 12 éves kiszemelteddel, de komoyl céges levelezések, amik exchange/imap-en keresztül futnak, azokkal lofaszt nem tud kezdeni. Ehhez kell az Outlook, a komolyabban embereknek, és elvileg ezeknek lett kitalálva az okostelefon.
    Erre mondtam, hogy a sok divatbzi tini azt hiszi attól fatyesz az ő telefonja, mert van rajta fullhd meg push gmail, meg fécsé. Csak éppen nem ennek a rétegnek lett elvileg kitalálva ez a telefonkategória.
    Míg te a telefonoddal pushmaileze gmailen keresztül, meg nyomatod az Angry Birds-t full HD-ba, addíg én telefonon keresztül szervezek videokonferenciákat a tengerentúlra és kezelek napi 140 emailt csatolmányokkal. És igen abban jó a nokia még mindig, hogy nem kell vele percekig baszkolódnom, hogy az Audi mmi felismerje, hogy wifi hotspotot csináljak belőle 2 gombnyomásra, és hogy a céges prezentációkat egy mozdulattal kilőjem rajta keresztül a projektorra.