• Gerygrey
    #20
    Mármint mihez nem lehet párosítani őket? Én eddig még soha nem akartam párosítani a Galaxy S-emet semmihez a bluetooth fülesemen kívül, azzal meg simán párosodik.

    Outlook-kal meg szinkronizáljon a halál, ott a Google Sync, tökéletesen működik, mi a baj vele?

    Lehet, hogy a 3210 tudott kikapcsolt állapotban ébreszteni, de nem volt benne push e-mail (méghozzá tök ingyen), nem lehetett vele netbookot megszégyenítő sebességgel internetezni, nem volt rajta használható szövegbeviteli lehetőség, e-könyv olvasó, GPS navigáció, MP3- és HD videólejátszás, sztereó bluetooth (még csak monó sem), memóriakártya foglalat, Android alkalmazások...

    Nekem ezek miatt megéri, hogy éjszakára bekapcsolva hagyjam a telefont. Éjszaka úgysem keres senki, legfeljebb akkor, ha komoly baj van, akkor meg csörögjön csak. Ha neked ezeknél fontosabb az a 3 watt energiaspórolás éjszakánként, akkor vegyél Nokia 3210-est, légy vele boldog és ne okoskodj hogy az Android mennyire szar.

    Különben én arra tippelek, hogy azért nem tudnak kikapcsolt állapotban ébreszteni az okostelefonok, mert sokkal összetettebb a dolog. A 3210-est beállítottad, hogy 6:10-kor ébresszen, oszt jóccakát. Android alatt ez úgy működik, hogy megadsz napokat, ismétlést, többféle időpontot, kiválasztasz egyet a memóriakártyán levő MP3-ak közül jelzőhangnak, stb... Lényegesen összetettebb az egész. Cserébe szombat reggel nem ébreszt fölöslegesen, ha elfelejtem kilőni :)