Anno bevásároltam párszáz forintos DVD-ből, meg a kölcsönzőből is jutányos áron hozzá lehetett jutni a már éppen kiszanálás előtt álló filmekhez. De engem mindig is idegesített, hogy az FBI warning szöveget 8-10 nyelven el kell olvasnom, ami idő egyébként nem is elég az elolvasásra, majd a film magyar DVD kiadójának a 15-20 másodperces animált logója; eztán jön az anti-warez reklám, amit nem lehet skippelni; majd jön a félperces animált menü, és mikor elindítjuk végre a filmet, akkor még jön ugye a THX vagy Dolby logó (animálva persze) és a filmstúdió(k) logója, attól függően, hány készítette.
És ha a film semmitmondó stáblistával kezdődik, az ember áttekeri, ha már egyszer látta. Nem volna vele bajom, ha ezt az összes hülyeséget skippelni lehetne, de nem lehet. Pedig szeretem, amikor normális, a többitől elkülöníthető és felismerhető borítóban/tokban van a lemez, ami szintén igényesen meg van festve, nem filctollal ráfirkálva (jobb esetben) a film címe, de az üres tokra már nincs... Így vagy tok nélkül hányódó lemezeket találok, vagy lemez nélküli üres tokokat, amiből aztán találgathatom, melyik lemez hiányzik... Szóval az a pár száz Ft megérné még mindig DVD kiadványok esetén, nekem legalábbis, ha nem szórakoznának ezekkel a dolgokkal.