• vumbi
    #46
    Hat elni elkepesztoen veszelyes dolog am!!! Nem is tudom miert vallalkozik ra ennyi jelentkezo. Elvegre koztudott, hogy MINDENKI belehal. Pech.
    Amugy mindennap 40000 potencialisan rakkelto mutacio keletkezik egy emberi testben, sot a legtobb oreg ember boncolasakot talalnak rakos daganatot, pusztan azert nem abba halt bele az illeto, mert nem tudott a daganat annyi eroforrast talalni egy gyenge testben hogy kifejlodjon. Pech.
    A legtobb megtertmekenyult petesejtbol nem lesz gyerek, mert genetikailag nem hibas. Pech.
    Sorolhatnam.
    Elni csoda, meghalni kihalni termeszetes.
    Mellesleg csak az gondolja a biologia barmely reszerol hogy magatol ertetodo, aki nem ismeri...
    Az egesz egy keselen tancolo folyamat, olyan mint egy fust karika a levegoben, es szet is foszlik elobb utobb, ekkor halunk meg.
    Respect az eletnek.

    Masreszt viszont az emeberi kepessegekhez kepest egy eletkepes biologia szervezet, vagy faj, populacio, elekesztoen robosztus. Lehet hogy kiirtottunk fajokat, de ez hihjetetlenul nehez volt am. Csak azert tortenhetett latszolag konnyen, mert nem azt akartuk, hanem foldet, fat erceket, stb. Ha mindezt a pusztitast, dierekte sajat penzbol kellett volna finansziroznia az emeberisegnek, ertsd felfogadni munkasokat hogy vagjank ki kontinensnyi tereuéeten fakat, halasszanak le oceanokat, es egessenek el annyi szenet hogy a Fold felforrjon, nos abba belerokkana a civilizacio. Mi megtettuk konnyeden mert nem a fajokra figyeltunk, hanem a nyersanyagra. De pl a malaria, vagy virusos fertozesek tomkelege rohogi korbe az emberiseget, pusztan azert mert nem kifizetodo az emberisegnek fionanszirozni azokat a gyogyszereket amiket mar ismerunk. Mert nme tul hatekonyak. Vagy inkabb a korokozo elkepesztoen fifikas...

    Na mindezek utan azt feltetelezni, hogy egy ember alkotta kis feherje ize kiirtja, ill lecsereli az elet jelen ismert formajan az egesz bolygon, nos az HIZELGOOOOO. Pont annyira mint azt feltetelezni, hogy mar letezik gyogyszer a rak ellen, meg egyeb ilyenek.