• Dzsini
    #1607
    Ez egy foil rare sheet - ott van raja Jace (méghozzá úgy néz ki, hogy Jace, Planar Castaway - "Legendary Planeswalker - Jace"(!!!), ami talán klónokat gyárt önmagából), abból, hogy castaway kiderül, hogy elszakad a többiektől (talán Bolas penderíti ki)), van rajta kalózkapitány, látszik, hogy visszatér a raid, lesznek járművek, megismertünk egy csomó fajt és néptípust, ennyiből lehet nagyjából következtetni a meta stílusára is (aggro, stb.)... a sztorival kapcsolatban szereplők és helyszínek derültek ki azon túl, amit hivatalosan elsütöttek. Ja, és látni, hogy melyik duplaföldeket hozzák vissza arra a standardra, tehát anyagilag is lehet rá készülni.

    For centuries, the untamed jungles of Ixalan have hidden a coveted secret: Orazca, the city of gold. But no secret can remain undiscovered, and no treasure can be taken uncontested. Unfurl your sails, saddle up a dinosaur, and battle your rivals as you embark on a journey to claim the plane’s greatest fortune for yourself!

    Ez egy nagyon nagyon csúnya leak, rosszabb, mintha a commonok közül láttunk volna ugyanennyit, mert akkor lenne egy maroknyi dínónk meg kalózunk.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.15. 21:43:19