"Valószínűleg vannak akik sokat dolgoznak a több százezres fizetésekért, de ők valószínűleg jó helyen voltak jó időben. Biztos vagyok benne, hogy vannak munkák amiket mások is el tudnának legalább olyan jól végezni kevesebb bérért, csak nem engedik a közelébe sem az ilyennek"
Azért ezt meg is lehet ám fordítani; én több olyan embert is ismerek aki folyamatosan sir a fizetésére, de másnak nem néz utána, képezni nem képzi magát, elmegy reggel dolgozni így vagy úgy ledolgozza a 8 órát utána befekszik a tévé elé és szidja a világot, meg a többet keresőket.
Az eszébe sem jut hogy más esetleg azért keres többet, mert reggel mondjuk nyelvórán kezd hajnalban, utána ledolgozza a 8 (esetenként 10-12 óráját), utána otthon előveszi még a határidős feladatokat, megoldja, képzi magát.
Melyiket fogják szerintetek előléptetni? Illetve melyikőjük az aki 1-2év után megpályáz egy jobb munkahelyet jobb fizetésért? Erősen két oldala van ám a dolognak mindkét oldalon találni pozitiv és negativ példát, de azt mondani, hogy valaki csak azért mert többszázezer forintot keres (figyelem a legnagyobb adósáv nem millióknál kezdődik!!!!), már csaló lopó hazug és fizessen többet. Ez erősen kommunista elv szerintem.