• winnie
    #32
    "Imádom ezeket az önjelölt filmkritikusokat akik mindig megtudják mindenről mondani a frankót."

    ezt úgy nevezik, hogy vélemény. miért okoz neked gondot, hogy pár fórumozónak van véleménye? ha nem tetszik, ne törődj vele, de véleményt számonkérni...??? ha eszel valamit, ami nem finom és ezt kimondod, akkor önjelölt ételkritikus vagy? ugyan már.

    "Egyébként nem tudom milyen hájpról beszéltek, én kb a bemutató után pár nappal hallotam róla először egy ismertető álltal, pedig én minden nap elolvasom a filmekkel kapcsolatos híreket. "

    akkor csak azt hiszed, hogy elolvasod a híreket. aki olvas híreket, az tudja, hogy már majd egy évvel a premier előtt lkezdődött a hógolyó gurítása, ami a premierre szép naggyá érett. attól, hogy te nem látsz/hallasz valamit, az még van.

    "nem kell máris arra fogni a sikerességét hogy túl volt hájpolva, persze vannak ilyen filmek is, de véleményem szerint ennek a filmnek az esetében szó sincs ilyenről."

    így van. ilyesmit az mond, aki fogalmatlan, vagy zavarja a film sikere. az eredet hype-olva volt, de a sikerét már annak köszönheti, hogy a közönségnek tetszett. mindent elmond az, hogy az eredet és a titánok harca is 61-62 milliós hétvégével nyitott és az egyik összbevétele 292, a másiké 163 millió dollár lett amerikában. ha nem lett volna jó az eredet sokak szerint, akkor a titánok szintjén végezte volna.