tricky#31
*Firefox -nak meg van az előnye, hogy akárhogyan testre lehet szabni, alapból is sok mindent tud és plugin is rengetg van hozzá, amik szintén kényelmesen használhatók, gyorsan telepíthetők, stb.. *
ki mondta, hogy az Operát nem lehet testre szabni?
és már léteznek pluginek az Opera-hoz is.
aki csak tesztre használja az Operát, az nem tud túl sok mindent az Operáról, szerintem.
*A Chromenak meg az, hogy hihetetlenül stabil és gyors.*
ennyire biztos vagy benne?
gondolom azért mert más böngészőt nem nagyon használtál
ha már teszteled az Operát, akkor teszteld azt aktívan és meglátod miről is beszélek, de ha eleve ellenszenves vagy az Operával szemben, akkor meg hiába is beszélek.
mindenki azt használja ami neki a legjobb, de sokan azt használják, amivel a legjobb, legegyszerűbb és a legkényelmesebb a böngészés
ha valaki csak azért telepíti a chrome-ot vagy a mozillát, mert azt hallotta, hogy az jó, akkor az sosem fogja meg tudni melyik is a neki legjobban megfelelő böngésző
én amikor netezni kezdtem anno, akkor mozillával kezdtem, de ez valóban csak pár napig tartott, utána egyből az Operára álltam át és azóta is tökéletesen megfelel, nekem.
nincs az a böngésző aminek ne lennének hibájai, van mindegyiknek, csak a FUNok nem akarják azt beismerni
én is találok az Operában is hibát, még sem térek át másik böngészőre
de van aki addig kószál a böngészők között, amíg nem talál egy divat böngészőt és azt kezdi el teljes értékűen használni.