• Papichulo
    #8
    Ugy latom itt is rengeteg kozgazdasagi szakember van.

    Nem csak attol tud bedolni egy bank, ha valamit rosszul csinal. Attol is bukhat, ha remhireket terjesztenek rola.

    "Talán nem kéne nem létező dolgokra hitelt kiadni, etc."

    Ja, hogy te mar azt is tudod, hogy mi derulhet ki a wikileaks iratokbol?! Assange sem kell ide!

    "Nem Assange miatt dölne be a bank, hanem a piszkos csalások, etikátlan befektetések és a vezetők hibái miatt."

    Meselj, milyen ilyenekrol tudsz a Bank of America eseteben!? Tudod, tenyeket szeretnek hallani?!

    "Az volt a hülye aki bízott egy ilyen bankban."
    "Amúgy meg nem árt megválogatni a bankot ahol az ember a pénzét tartja. "

    Persze mert itt mindenki ilyen szempontok szerint merlegel.

    Nekem peldaul eleg volt, hogy a Bank of America a vilag egyik legnagyobb bankja es mivel a ceges szamlank is ott volt, olyan felteleket kaptam, hogy hulye lettem volna ha kihagyom. Tobbek kozt azonnal platinum kartyat adtak.

    De elmondok peldaul nektek egy tortenetet ezzel a bankkal kapcsolatban.
    Egyszer egy buliban erosen ittas allapotban elvesztettem a kartyamat. Masnap delutan felhivtak a bankbol, hogy biztosan en vasaroltam-e aznap, hetvegen kora reggel $1000-ert ruhat, meg egyeb kamu dolgokat, mivel ez jelentosen elter a fogyasztasi szokasaimtol. Mondtam, hogy nem, es miutan megneztem, hogy megvan-e a kartyam mondtam nekik, hogy azt elloptak/elvesztettem. Erre elnezest kertek, hogy ilyen kellemetlenseg fordult velem elo, majd abban a percben jovairtak a szamlamon a kb. $1000-et es meg aznap kuldtek egy uj kartyat. Mondjatok barmit, de nekem ennel jobb bank nem kell!

    Aki meg azt hiszi, hogy nem fordulhatna elo ez az eset barmely bankkal annak "welcome to the real world"! Mindossze kell egy hulye, aki senkire es semmire sincs tekintettel es visszaell a megszerzett informaciokkal. Szerintetek peldaul mi lenne a korrektebb, ha egy hacker, aki betor egy bank halozataba, ott azonnal egy "drop database"-t ad ki, vagy aki szol a banknak, hogy ez rosszul van megcsinalva es eselyt ad a javitasra?

    Es akkor megkerdezem megegyszer, mivel erre a kerdesre nem erkezett valasz: "Ha a ti bankotok dolne be a penzetekkel egyutt, akkor is ilyen idiotakent vihorasznatok?"