• B0nFire
    #6
    "Aztán gondolom visszafognák magukat egy picit a kedves vezetőink."

    Fognák egy nagy lófaszt. Látod, hogy így is minden képsort videóra, minden elhangzott rádióforgalmazást rögzítenek, utólag letagadni nem lehet, és a katonai ügyészség kivizsgálja, ha disznóság gyanúja merül fel – lásd a helikopteres géppuskás incidenst. Meg is vizsgálták, a katona azt jelentette, hogy fegyvereseket lát (a fényképezőgépek teleobjektívjeit), majd engedélyt kért tüzelni. Kapott engedélyt és lőtt. A zsírfejűek pedig megállapították, hogy a riporterek voltak a hibásak, mert nem volt rajtuk a sajtó mellény. Tényleg. Miért nem volt rajtuk? Ha én haditudósítóként a seggem a frontvonalba tolom, akkor az a minimum, hogy kirakom jól láthatóan, hogy barát vagyok, nem ellenség.

    Ha valaki szimplán kedvét leli a kegyetlenkedésben, az úgyis mindig fog rá találni alkalmat, ahol nem bukik le. Csak mindig a hülyék buknak le, akik nem tudják a pofájukat tartani, és eldicsekednek, hogy kínozzák a foglyokat, meg fényképeken pózolnak velük, meg fel is töltik a fészbúkra.

    Assange meg hadd csicskuljon valami eldugott helyen. Ne is legyen egy nyugodt perce soha. Nemá, hogy a végén tisztán idealizmusból közvetve kirobbantsa a III. WH-t és milliárdok haljanak meg olyan titkosított dokumentumok végett, ami egyébként a világ lakosainak milliomodrészét nem érdekli. Én nem akarok megdögleni miatta, és nem akarom, hogy Magyarország is terrorista célpont legyen, és itt is vonatokat robbantsanak, mint Londonban vagy Madridban. Ez már úgy hiányzik, mint a púp a hátunkra. A világ 1/3-a úgyis állandóan háborúzik. Nem kéne ezt még tetézni.