Tehát, hogy lehet ekkora baromságot irni, hogy inkább veszel 8 db sd kártyát és arra pakolgatod fel a szaros filmjeidet???
Ember észnél vagy te???
Mielőtt elmegyek pakolgassam az sd kártyára a dolgaimat és majd útközben, vagy akárhol cserélgessem a telomban??
Mit akarsz?? Összehasonlitani egy notebookot a szaros okostelefonoddal??
Te lehet az űrben jársz már, de ez még csak a FÖLD!, Pls hagy ne magyarázzam már el mi a különbség...
Ez tetszett:
"Olyan jó látni, ahogy a divatpatkány buta iPhone tulajok vitatkoznak a műanyag szappantartó tulajos Samsung tulajokkal.... "
Teljesen korrekt, A legtöbb Iphone tulajnak mivel van tele a telója?? Finganimációs JÁTÉK, visszamondós JÁTÉK, és JÁTÉK, JÁTÉK... (A többség minek veszi meg, VAGÁNYKODNI !!!, ez kb. olyan mint gimiben miért cigizel? mert hát az olyan "kemény")
Ne is beszéljünk arról, hogy most egy PSP-ét mennyiért utánad dobnak már...
Nekem egy E71-em van és az összes okostelefon "tulajdonsága" bőven elég a számomra, pedig egy jópárat kihasználok.
Könyörgök gondolkozzatok már mielőtt leirtok valamit...
Miért van laptopom? Egyetemre járok és hurcolom oda vissza a kolesz és az otthonom között, meg ha prezit kell tartanom éppen 50 km-re csak bedobom...
Ez miatt vettem én laptopot, de egyik nőismerősöm szeretne kényelmesen az ágyból netezni, pedig mellette ott van a bivaly erős gépe... Tehát ki miben látja a dolgok kihasználhatóságát...