• Balumann
    #61
    Nah, ajánlj! Kíváncsi vagyok mostmár, hogy mit ajánlasz! Bár elolvasni nem valószínű, hogy elfogom (mostanában biztos nem), de ha érdemesnek találom, akkor majd megvitatom ezt is a közgazdász vagy a logisztikus ismerősömmel ha lesz alkalmam rá.

    Felesleges azzal jönni, hogy hány évesek vagyunk (tudom, meggyőzőnek tűnő érv), ha egyszer az ellenkezőjére jutok logika, tanulmány, és mással való beszélgetés (olyanok, akiknek rengeteg tapasztalatuk van ilyen téren) során, nem fogom elfogadni a te állításaidat, akármennyivel is idősebb vagy. Te vállalkozó, közgazdász vagy jogi személy vagy? Nyitottál ki egyáltalán szakirányú könyveket is, tanultál ilyesmit, beszélgettél erről olyan emberrel, akinek ténylegesen van tapasztalata? Ilyen környezetben dolgozol? (költői kérdés, a fogalmazásodból tudom, hogy nem).

    Jelenleg vannak olyan génmódosított növények a piacon ha jól látom/tudom, amik átmentek a vizsgálatokon (ami mellett több megbukott, tehát minden nem juthat át!), mostmár fogyasztják számos helyen, sok helyen engedélyezni merték. Ismerve azokat, amiket te is, de más cégekre is rávetítve, fenntartom azt (valószínűbbnek), hogy a rémhírek terjesztése a génmódosított növényekről az ellenérdekeltek propagandája. Az ellen hogy védekezel perekkel, hogy "később lehet valamilyen folytán bajt fog okozni, hiszen korábban is voltak ártalmas termékeik". Mégis elérték, hogy 1-2 helyen ne engedjék, kinek az érdeke volt?

    Ha tényleg nem káros a génmódosított termény, akkor melyikünknek van igaza? Vedd figyelembe amiket korábban is írtam, mi történne velük, ha kiderülne egyértelműen, hogy ezek betegségeket, akár halált is okozhatnak (nehogy az Age Orange -ot hozd fel példának, az egy picit más helyzet volt). Mi van ha beledöglik mindenki, akinek eladják a terményeket? ^^