Kattog a merevlemezem! Segítség! (Adatmentés)
  • USAMEN POWER
    Közvetlen a problémádra nem tudok értelmes választ, viszont tudom ajánlani a HD Sentinel nevü programot. Szerintem ennek a problémának már hónapokkal előtte voltak előjelei, amit ha te nem is észleltél, de a program figyelmeztetett volna a cserére. Én is számomra fontos dolgokat tárolok, a winchester állapotára nagyon figyelek, és nem spórolok egy új winchester árán se. Megmondom frankón hogy a helyedben nem vettem volna Samsungot, biztos lesznek akik gyorsan megcáfolják, de én többnyire rosszat hallok róluk. 1 éve vettem egy 500 gigás WD Caviar GP WD5000AACS -t, akkor 20 rongy volt, mostmár biztos van olcsóbban ebben a kategóriában és egy elég jó hdd. Ezt most cseréltem egy 1 terás WD AV GP WD10EURS -ra. Jó tulajdonságai hogy qrwa kevés áramot eszik, kb. nincs hangja, ezek mellett hőálló, és ütés / rázkódásvédelem is van benne. És mondhatni hogy majdnem egy átlagos hdd árában van. Lehet hogy felesleges ilyenekkel foglalkozni, veszek egy maxtort 10 ezeré, majd mindenki eldönti magának hogy mi a jó.