• atomjani
    #43
    WhiteRiC. Először is ingyenes lesz a Nadirim, így nem kell rengeteg pénzt beleölnie a játékosoknak. Másodszor a böngészőben fut, ezért nem kell hülye telepítésével tölteni az időt. A grafikával nem értem, hogy mi a baj. Sok internetes játék is hasonló grafikájú és elfogadható.
    Nem mindenki szereti gyorsan befejezni a körökre osztott harcot. Jó ha van benne kihívás és nem azonnal nyer az ember. Egyébként munkahelyen is játszható. Van Autocombat funkció, így megy magától is a harc. Egy gyorsharc funkció is beilleszthető később, ami nem lép be a játékba, de gyorsan végigviszi helyettünk automatikusan.
    Különben egy normális ember nem a munkahelyen játszik. Otthon sokkal jobban tudja élvezni a játékot. A World Of Warcraft stílusú játékok ugyan grafikailag és játékkészletekben jobbak, de vannak hátrányai. Az egyik, hogy nem mindenkinek vannak olyan magas igényei, mint amilyet ezek a játékok adnak. Ezenkívül fizetősek. A játékot telepíteni kell, ami a gépet is terheli a követelményekkel együtt. Valamint közben mást sem tudsz csinálni, míg a böngészős játék esetén igen.
    A Farmerama hátránya az, hogy mindig ugyanazt kell csinálni rövid idő alatt. Túlságosan egyszerű és rutinszerű. Sok ember csak azért lép be, mert sok időt szánt már rá és törődjön vele. De egy idő után unalmassá válik. A Nadirim szerintem nem ilyen. És ha jól csinálják, akkor van jövője. Természetesen nem jön be mindenféle unintelligens ember, mert gondolkodni is kell néha. A chat és a levelezés meg összehozza az embereket, ez is bent tartja őket.