atomjani#16
Már ki is próbáltam.
Az egész flashben játszódik és a grafika is egész jó. Alacsonyabb sávszélességen és irodai gépeken is jól játszható, tehát olyan magas követelménye nincs. Max többet kell várni a betöltésre.
Először kell készíteni karaktert. Ez most annyiból áll, hogy kiválasztod a kasztot, a nemet és egy nevet. Szerintem ennyi elég is, nem kell annyit variálni rajta.
A játék betöltése után felajánl tutoriált, amit tudom ajánlani. Sok kellemetlen kérdés kerülhető el vele.:)
Állandó chat is van, ami játszás közben akár el is rejthető. De amúgy se zavaró és mások véleményei, gondolataik is érdekesek lehetnek.
Játszható és élvezhető a játék. Nem kell aggódni, jó lesz ez.:)
Én a templomban lévő dolgokat megcsináltam és harcoltam egy jó dzsinnel is.:)
Elsőnek szegényesnek tűnhet annak, aki játszott szerepjátékos rpg játékkal. De később lehet látni, hogy nem az.
Nem tudom, hogy milyen a World of Warcraft, de ez nekem bejön. Diabló és Sacred jutott róla eszembe, de nem klón. A sztorit jónak találom, kíváncsi leszek a további eseményekre.
Ha valaki már nem tudja kipróbálni, mert elfogyott a meghívó, az se szomorkodjon. Legalább előre tudni fogja, hogy mire számíthat.:)