• Komolytalan
    #19
    Szerinted ki fogja telepíteni ezeket a programokat: Kis Mancika könyvelő, akinek ha arrébb rakom 5 centivel a programja ikonját a desktopon, akkor már pánikol, mert nem találja? Csak nem a rendszergazda? Nem hinném hogy 20 éve fejlesztett frankó kis DOS-os programokat majd automatikusan telepítene meg beconfigolna akármi MS csodafegyver.

    "Pl. hirtelen kell 10 vas de csak 2 hetre."
    Ez az amiről beszéltem, hogy jelenleg ilyen igények nem nagyon vannak. Persze, biztos van, 1000 cégből 1, 4 évente, aki mondjuk közvetíti az olimpiát. Ha lesz, akkor lesz értelme a felhőknek.

    "ha magyar cegkent a szoftvered/szolgaltatasod pl az USA-ban szeretned ertekesiteni, mert kicsit nagyobb piac mint a magyar, akkor nem kell kint szervert berelni, uzemeltetni, stb, felkurod a felhobe es mar arulhatod is."
    Ha eddig csináltam ilyet, akkor béreltem egy szervert (vagy virtuális szervert) egy szimpla adatparkban, 5 éve. Ha meg eddig nem csináltam, most mitől izgulnék rá? Attól hogy 50%-al olcsóbban kaphatom meg ugyanazt a kapacitást? Annyiért gyakran szerződést se érdemes módosítani, meg áttelepítgetni a dolgokat.