• Julius Caesar
    #33
    Természetesen, tökéletesen igazad van, és köszönöm, hogy leírtad helyettem, amit le akartam írni, de lusta voltam.
    Konkrétumot nem tudok mondani, hülyeséget nem akarok, de ha jól tudom, a google és a microsoft alkalmazottainak egy jelentős százaléka indiai. Sok indiai megpróbált visszamenni a hazájába, hogy saját vállalkozást nyisson a nyugati tapasztalatok után, váltakozó sikerekkel.

    A nevemről meg annyit, hogy hát tudod. "Elvtársak, ne tömjénezzék magukat, szerénység. Amit szeretek magamban, az a szerénység." Amúgy főleg az ókori róma iránti rajongásom miatt választottam ezt a nevet.

    A honfoglaló kori magyarok taktikáját nem tanulmányoztam. Annyit tudok még törióráról, hogy egy idő után a nomád harctechnikát kiismerték a németek, és már nem ugrottak be 62x ugyan annak a cselnek, illetve felkészültek a támadásokra. Ahogy ugyan ez történt az arabokkal meg mongolokkal.
    Biztos a korához tekintve hatásos volt a magyar harcmodor, ezt nem vitatom, de valamilyen oknál fogva mégis felhagytunk vele egy idő után, letelepedtünk és felvettük a keresztény szokásokat, jogot.

    Ez visszalépés lett volna, nem tudom. De mindenesetre kiharcolta magának a NR császár és a pápa, hogy mi igazodjunk hozzájuk, és nem ők hozzánk.