• mikromanus
    Aki esetleg "kötetlenül" kipróbálná a játékot és nem ellenzi a vallása a gyorsabb haladást, annak jelezném, hogy NA régióban indul majd október 21-én private server. Sokszoros XP, meg dropratek röpködnek. Ami előny objektívan szemlélve, hogy alapból mindenki megkapja korlátlan időre a patron buffot. A labor regeneráció négyszeres és állítólag nem engedik a több accounton való játékot. Amit nem nagyon hangoztatnak az az, hogy a marketplace némi p2w item tartalommal azért elérhető lesz. Ez az ilyen privát szervereknél picit viccesen hangzik. No mindegy. Akir akarja, az próbnálja ki. 2.9 patch szinten indul majd a szerver, így pár "apróság" nincs benne (pl a "Fura" trade System átalakítás, meg pár egyéb gyanus 3.5-ös tartalom. Meg a pedogirls és goatkids se lesz benne még).

https://na.archerage.to/forums/index.php?threads/key-features-of-the-project-start-on-10-21-2017-12pm-edt-noon.4/

És hogy tisztázzuk: Ez nem "hivatalos" szerver és a szerzői jogi kérdésekben több mint gyanús. Mindenki csak saját felelősségére költekezzen vagy osszon meg személyes adatot!
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.10.16. 15:44:24