• NEXUS6
    "Roviden: En nem vontam ketsegbe az eredeti hipotezist! Sohasem allitottam, hogy nem esne baja, nem lenne veszelyben az elete, ergo nekem semmit sem kell bizonyitani, mivel nem is allitottam semmit. Mindossze szerettem volna tudni, hogy ti miert gondoljatok azt, hogy ez a feltetelezes helytallo. Milyen hasonlo esemeny tortent a kozelmultban ami indokolna ezt a felelmet?"
    Hát most jól összezavrtál ám tudod-e? Most akkor mit is akarsz?
    Ha röviden akarok válaszolni, hogy miért gondolom azt, hogy veszélyben az élete, csak azt mondom, hogy hogy lenne biztonságban egy olyan állam/hatalom esetében, amelyik példákkal bizonyíthatóan xarik a nemzetközi jogra (esetenként a sajátjára is) és emberek 10-100 ezreinek élete szárad a lelkén, ha csak az utóbbi 1-2 évtizedet nézzük. Te mennyire éreznéd magad biztonságban egy bengáli tigris társaságában?

"En hogyan bizonyitsak egy negativ allitast? Te allitasz valamit, tehat neked kell bizonyitanod ezen allitas helytallosagat: burden of proof! Btw: "macerál" != likvidal!"
    Nekünk nem kell bizonyítani semmit, elég ha egyetértünk Assival. Neked kéne bizonyítanod, hogy Amerika a híresztelésekkel ellentétben nem bánik rosszul a POLITIKAI foglyaival, ami lévén, hogy az amcsi kormányzat elismerte a kínzásokra történt parancsadást elég nehéz lesz. De azért drukkolok, hajra!

"Mellesleg a JFK gyilkosság kapcsán egy bizonyos Pitzer Navy tiszt neve is fölmerül, aki JFK boncolásával kapcsolatos kiszivárogtatás után egyszercsak öngyilkos lett, meg azért találni ott még 1-2 hirtelen elhunyt emberkét."

Red herring"
    Nem egészen, Pitzerrel csak egy gond van, hogy nem az általad leírt 10 éven belül lett "öngyilkos", én csak ezért nem erőltettem a dolgot, csak jeleztem volna, hogy Assi eredeti példája JFK/Ruby-ra vonatkozóan lehet, hogy még szerteágazóbb igazabb is, mint elsőre tűnik.

"Csak ismetelni tudom magamat: Te allitasz valamit, tehat neked kell bizonyitanod ezen allitas helytallosagat: burden of proof De tudod mit, karacsony van, megadom a PO Box-omat es rendeld meg nekem ezt a konyvet, igerem, hogy el fogom olvasni?! :)"
    Adj egy emilt inkább elküldöm pdf-ben. Nem baj, hogy angol ugye, ezt még nem tisztáztuk teljesen, hogy milyen szinten vagy a nyelvvel.:D

"Mindezek utan mivel magyarazod azt, hogy meg az a szemely, aki tenylegesen ki is szolgaltatta az inkriminalo informaciokat es tulajdonkeppen egyszemelyben a legnagyobb kart okozta az USA-nak, meg mindig eletben van es "meg a karacsonyi pulykajat is joizuen megette"?"
    Előző hsz-ben leírtam. Olvasd vissza.

"Orulok, hogy legalabb ebben a kerdesben onkritikat gyakarolsz."
    Nem egészen, de nem először mutatsz rá példát, hogy nem tudsz a sorok mögött olvasni.