Papichulo#93
"Most komolyan, logikailag vigyük már végig a dolgokat."
Mar elnezest, de a logika nem az erosseged.
En (es minden racionalisan gondolkodni tudo ember) verziom:
"Assi kijelenti, hogy nem élné túl ha a nyugati nagytestvér kezébe kerülne."
Ti: Valoban igaza van, a nyugati biztonsagi szolgalatok gatlastalanul irtjak a sajat meg a szovetseges orszagok allampolgarait hasonlo esetben. Akar meg egy utasszallito gepet is lelonenek!!!
En: Tenyleg? Mivel tudnatok alatamasztani ezt az allaspontot? Esetleg peldak erre a kozelmultbol?
Ti: Verszomlyas CIA, MI6, DGSE, BKA, etc..., Vietnam..., Dart gun..., moon landing hoax...., Elvis eletben van... (catch my drift? :))
En: Bizonyitek minderre?
Ti: ............
"Assi kijelenti, hogy nem élné túl ha a nyugati nagytestvér kezébe kerülne.
Erre te: De igen!"
Roviden: En nem vontam ketsegbe az eredeti hipotezist! Sohasem allitottam, hogy nem esne baja, nem lenne veszelyben az elete, ergo nekem semmit sem kell bizonyitani, mivel nem is allitottam semmit. Mindossze szerettem volna tudni, hogy ti miert gondoljatok azt, hogy ez a feltetelezes helytallo. Milyen hasonlo esemeny tortent a kozelmultban ami indokolna ezt a felelmet?
"szóval leszel szíves arra példát hozni, hogy a CIA nem macerál sem guanómanón, sem iraki börtönökben NEM amcsi állampolgárokat, merthogy Assi sem az."
En hogyan bizonyitsak egy negativ allitast? Te allitasz valamit, tehat neked kell bizonyitanod ezen allitas helytallosagat: burden of proof! Btw: "macerál" != likvidal!
"Mellesleg a JFK gyilkosság kapcsán egy bizonyos Pitzer Navy tiszt neve is fölmerül, aki JFK boncolásával kapcsolatos kiszivárogtatás után egyszercsak öngyilkos lett, meg azért találni ott még 1-2 hirtelen elhunyt emberkét."
Csak ismetelni tudom magamat: Te allitasz valamit, tehat neked kell bizonyitanod ezen allitas helytallosagat: burden of proof De tudod mit, karacsony van, megadom a PO Box-omat es rendeld meg nekem ezt a konyvet, igerem, hogy el fogom olvasni?! :)
"Őöööö, jol követem a gondolatmeneted?"
Mindezek utan mivel magyarazod azt, hogy meg az a szemely, aki tenylegesen ki is szolgaltatta az inkriminalo informaciokat es tulajdonkeppen egyszemelyben a legnagyobb kart okozta az USA-nak, meg mindig eletben van es "meg a karacsonyi pulykajat is joizuen megette"?
"Ha hiszed ha nem ezzel a bekezdéseddel tökéletesen egyetértek!"
Orulok, hogy legalabb ebben a kerdesben onkritikat gyakarolsz.