• NEXUS6
    "Most komolyan nekem kene bizonyitekot keresnem, hogy masok allitasait alatamasszam? Uj magassagokba szokkent ez a vita..."

Most komolyan, logikailag vigyük már végig a dolgokat.
    Assi kijelenti, hogy nem élné túl ha a nyugati nagytestvér kezébe kerülne.
    Erre te: De igen!
    Erre mi: ?
    Erre te: Mi az, hogy ?, aki megkérdőjelezi a dolgokat az lesz szíves bizonyítani, és kérsz egy példát erre 10 éven belül!
    Erre én csak azt mondom: hogy először te kérdőjelezted meg Assi kijelentését, szóval leszel szíves arra példát hozni, hogy a CIA nem macerál sem guanómanón, sem iraki börtönökben NEM amcsi állampolgárokat, merthogy Assi sem az.
    Mellesleg a JFK gyilkosság kapcsán egy bizonyos Pitzer Navy tiszt neve is fölmerül, aki JFK boncolásával kapcsolatos kiszivárogtatás után egyszercsak öngyilkos lett, meg azért találni ott még 1-2 hirtelen elhunyt emberkét.

"Perkins a könyvében talán egy helyen említ egy cserbenhagyásos gázolást, egy indonéz csajszi halt meg így."
    Hemzsegnek a hozzaszolasaid a konkretumoktol... Meghajlok a bizonyitekok sulya alatt..."
    Olvasd el könyvet.:)

"Akkor miert azt szajkozza itt mindenki, hogy Assange-t megolnek az USA-ban? Miert mondjak, hogy veszelyben van az elete? Miert szuletnek akkora kreten iromanyok, hogy meg egy teljes utasszallito repulot is lelonenek emiatt?"
    Szóval az nem zavar, hogy amerika a nemzetközi jogot lexarva támadott meg országokat, tart fogva más országok állampolgárait veti alá kínvallatásnak, más, velük hadba nem álló ország területén dokumentáltan likvidálja az általuk ellenségnek tartott embereket? Ez nem számít, csak az, hogy nincs még egy általad ismert olyan eset, mint Assi-é, ami gyilkossággal végződött volna. Ezért aztán Assi biztonságban van!
    Őöööö, jol követem a gondolatmeneted?

Hááát nekem ez elég soványkának, tűnik.

"Megmondom oszinten, hogy az egy kommunikacios katasztrofa ami itt zajlik. Mindenki daralja a sajat hulye kis elmeletet, de senkit sem erdekel a reakcio, amit az kivalt. Szerintem egyszerubb lenne, ha otthon notepad-be irnatok be mindent... nem kene az egesz vilagnak megmutatni, hogy milyen retardalt itt nehany ember."
    Ha hiszed ha nem ezzel a bekezdéseddel tökéletesen egyetértek!