Papichulo#89
"Most hogy mondod, nincs esetleg valami gond az angol tudásoddal? Szívesen segítek!:D"
Epp tegnap kert meg egy lektor baratnom, hogy olvassak at egy konyvet, hogy nem maradt-e benne forditasi hiba. De vegulis ramferne meg par ora toled is :)
"Beírsz valamit pl CIA kills innocent vagy valami baromságot és elindulsz, tudod így műxik ez az internet:D"
Most komolyan nekem kene bizonyitekot keresnem, hogy masok allitasait alatamasszam? Uj magassagokba szokkent ez a vita...
"Miért az a fontos, hogy kifejezetten elhallgattatásból öljenek meg valakit?"
Mivel az egesz vita abbol indult ki, hogy Assange eletveszelyben lenne az USA-ban, mivel ezen orszag biztonsagi szolgalatai rendszeresen likvidaljak a sajat allampolgaraikat, hogy ezaltal hallgattassak el oket? Te egyebkent nem voltal eddig kepben? Vagy mire reagaltal elotte? Nem fogalmaztam meg ezen kerdesemet megfeleloen?
"Az alapvető gond ezzel az logikailag, hogy ha sikeres volt a gyilkosság/öngyilkosság/baleset, akkor pont mert elhallgattatták az emberkét már semmit nem tudunk róla. "
Idealis esetben. De idealis esetben egyetlen altalam is emlitett botrany (Watergate,Ollie North,DGSE NZ) sem pattant volna ki.
"Perkins a könyvében talán egy helyen említ egy cserbenhagyásos gázolást, egy indonéz csajszi halt meg így."
Hemzsegnek a hozzaszolasaid a konkretumoktol... Meghajlok a bizonyitekok sulya alatt...
"De pl. a panamai Torrijos tábornok halálát gyakorlatilag ő is a CIA művének tekinti."
A ketto elobbi kozul melyik volt USA allampolgar, melyik tortent az elmult 10 evben es melyik akart nyilvanossagra hozni az USA-ra nezve kompromittalo iratokat?
"Nem kel, hogy odáig eljussanak, hogy "baleset" érje őket és ezzel hősökké váljanak. A hírnév/hirhedtség bizonyos szempontból most védi Assanget."
Akkor miert azt szajkozza itt mindenki, hogy Assange-t megolnek az USA-ban? Miert mondjak, hogy veszelyben van az elete? Miert szuletnek akkora kreten iromanyok, hogy meg egy teljes utasszallito repulot is lelonenek emiatt?
Megmondom oszinten, hogy az egy kommunikacios katasztrofa ami itt zajlik. Mindenki daralja a sajat hulye kis elmeletet, de senkit sem erdekel a reakcio, amit az kivalt. Szerintem egyszerubb lenne, ha otthon notepad-be irnatok be mindent... nem kene az egesz vilagnak megmutatni, hogy milyen retardalt itt nehany ember.