Papichulo#85
"Mondd azt kérlek, hogy csak problémáid vannak a kereső használatával. Van ilyen, nem mindenkinek egyformán fejlett ez a fajta érzéke."
Ratapintottal a lenyegre. Esetleg arra nem akarsz hivatkozni, hogy az angol nyelvtudasommal van a baj es azert nem ertem meg a hivatkozott anyagaitokat?
"Nem mondod! Télleg?"
Sajnos bebizonyosodott, hogy szamodra ez nem volt egyertelmu...
"Marhára nem értem, hogy mit akarsz kihozni ebből az egészből, minek kell most a te kedvedért 1000X lerágott csontokat előkaparni. Csak mert lusti vagy gúglizni."
Olyan peldat szeretnek latni, ami alatamasztana azt, hogy Assange eletveszelyben lenne az USA-ban, ahogy azt itt tobben is sugalltak. Mondok egy masik esetet amihez hasonlot peldaul el tudnek fogadni, a Rainbow Warrior ugy. Csak itt mondjuk nem valakit akartak elhallgattatni.
"Ja és persze konteós, vagy amit te konteósnak tartasz olyan oldal nem ér.:D"
Most mar akar a wikipediat is el tudnam fogadni...
"Operation Gladio - régi ügy, de valszeg van ami nem változik."
Konkretan ki gyilkolt meg kit es mikor, hogy ne deruljenek ki informaciok?
"John Perkins"
Miert nem oltek meg inkabb a Perkins-t, hogy ezaltal elhallgatassak es megadalyozzak informacioinak nyilvanossagra hozasat? Mert a ti logikatok szerint ez evidens lett volna.
"de ugye ő is említ ilyen eseteket, amikor sajna a végső megoldás ez volt, autóbaleset miegymás, mert az ügyfél kicsit makacs volt"
Mondjal legyszives konkret esetet, mert en nem talaltam vele kapcsolatban semmilyen autobalesetrol adatokat.