• Papichulo
    #118
    "Amúgy ezeket az érvelés elleni érveléseket, senki nem használja értelmes vitában"

    Ha neked jobban bejon az ovodas jellegu vita, akkor nem tudok mit tenni, az a te szinted.

    Azt azert meg hozzateszem, hogy jopar forumon, ha nem tartod be ezeket a szabalyokat, akkor kapsz egy szep ban-t!

    "csak az aki kisebbrendűségi komplexusban szenved"

    Egy dologban biztos lehetsz. Kisebbrendusegi komplexusban garantaltan nem szenvedek az itteni vitapartnereimet illetoen! :)

    "Amúgy ezeket az érvelés elleni érveléseket, senki nem használja értelmes vitában, csak az aki kisebbrendűségi komplexusban szenved és így akar a másik fölé kerekedni, (Argumentum ad hominem:D ) "

    Azt azert remelem eszleled, hogy ebben a mondatban sikeresen bizonyitottad, hogy te kisebbrendusegi komplexusban szenvedsz?

    Most pedig demonstralom, hogy miert gondolom azt, hogy keptelen vagy a kulturalt vitara:

    "Nu megpróbálom mégjobban elmagyarázni, szóval te kértél a titkos szolgálatok titkos műveleteiről linket. Ember benne van a nevében, hogy titkos szolgálat, nem érted"

    Nos, en korabban emlitettem olyan titkosszolgalati akciokat, melyek reszletei napvilagot lattak es negativan befolyasoltak a szervezet vagy bizonyos emberek megiteleset. Peldaul olvass utana az Iran-Contra vagy a Rainbow Warrior ugyeknek. Ezzel en sikeresen bizonyitottam, hogy igenis kerulnek nyilvanossagra ilyen ugyek, megcafolva azon tezisedet, hogy mivel ezek "titkos"-szolgalatok, ezert sohasem derulnek ki roluk reszletek. Te erre mit tettel? Ezt tokeletesen figyelmen kivul hagytad es valami ujabb hulyeseggel jottel.