• kvp
    #39
    "Az ne zavarja a sok okost a fejtegetésben, hogy pl. a japánok esznek medúzát is."

    A tengeri elolenyekben gyulik ossze a legtobb nehezfem szennyezes es egyeb mereg. Ertelmes ember nem eszik oceanban elo allatokat vagy novenyeket, mert tul szennyezettek.

    "Lehet, hogy az ő konyhájuk is elszegényedett annyira az utóbbi 50 évben, mint a magyar, viszont egyrészt nagyon jó kis hagyományos ételeik vannak,"

    A masodik vilaghaborus 'krumplipure pie fott zoldsegekkel' tipusu receptek tettek be nekik. Viszont elotte is eleg erdekes eteleik voltak, foleg eszakon a skotoknal. A mas nemzetektol odakerult etelek meg nem nemzetiek, ennyi erovel a magyaros (szalamis) pizza is az lenne.

    ps: A gmo kajak ellen van egy hasznalhato ellenszer. Mivel minden noveny klon, ezert az adott noveny genetikai markereire kell egy celzott dns rombolo virus. Igy nem csak az adott gmo noveny irthato ki, de az osszes vele keresztulporzott is, ha azokban is kimutathatoak ugyanazok a markerek. Egy ilyen virus eloallitasa meglepoen olcso es nagyon jol hasznalhato.

    Masik kedvenc megoldasom amikor marker anyagot juttatnak be ilyen modon, es pl. vegul minden ilyen novenyt fogyaszto elolenynek vilagito zoldre szinezodik a bore, amig ki nem urul a szervezetukbol a modositott noveny anyaga. Ez utobbit foleg laborkiserleteknel szokas hasznalni, de viccbol emberi elelmiszernek hasznalt gmo novenyek is megfesthetoek vele. :-)