Komolytalan#12
Már hogy a pékbe lenne akkor igazságos, ha minden parlamenti párt beleszólhatna? Az összes kis szarosnak összesen nincs 1/3 képviselői aránya, örüljenek hogy fizetést kapnak - mibe akarnak belepofázni? Kit képviselnek? A rokonokat meg fizetett szavazóikat?
Az meg hogy a programban nem volt benne - elmondom lassan, hülyegyerek: A FIDESZ NEM ÍGÉRT SEMMIT, ÉS ÍGY KAPOTT 2/3-OT. Érted már? Biankóra adtuk neki, bármi ígéret nélkül. Tudom, nehéz ezt megérteni, de az eddigi szarháziakra semmiképpen sem szavaztunk volna, a jobbik és az lmp meg viccpárt, azért.
Egyébként a médiatanács döntése megtámadható független bíróságon, ha valakinek nem tetszik. Nekem viszont tetszik pl az hogy:
- tótaw 1 cikkéért immár nem pár 100ezer, hanem 25 milliós büntetés járhat. Az meg már 1 indexnek is fáj.
- rtles kora esti farokvillantásért 200 milliós büntetés jár
- reklám nem lehet hangosabb mint a műsor (igen, pl ilyenek is benne vannak)
- óránként max 12 perc reklám
- 30 percesnél hosszabb műsor fél óránként max 1x szakítható meg reklámmal
- nem közvetíthet kizárólagosan olyan adó kiemelt eseményt (pl olimpia) akinek nincs minimum 80% lefedettsége.
Ilyeneket senki eddig nem csinált, mert ezek a változtatások az átlagember érdekeit képviselik. Az meg hogy pár firkásznak feldugják majd a s.ggébe az esernyőt és kinyitva kihúzzák engem abszolúte nem zavar.