• kvp
    #14
    "XP volt a próbálkozás tárgya...gyorsabb rendszer az XP azt kell mondjam és feleennyi memóriával is beéri...viszont egy instabil bugos szar. Már elnézést.
    8 órát szívtam vele mire minden ment rajta, aztán egyszercsak az IE úgy döntött, hogy ilyen hogy Microsoft.com, Avast.com oldalak nem léteznek."

    Ennyi idobe telt, hogy virusos legyen a gep. XP eseten erteni kell a vedelemhez es kezzel kell felrakni es bekapcsolgatni az osszes biztonsagi funkciot. Win 7 eseten alapbol be van kapcsolva minden es kezzel kellene kikapcsolgatni oket, de mivel a felhasznalok nem tudjak, hogy vannak, ezert biztonsagos marad a rendszer. Egeszen addig amig az internetrol le nem tolt valami programot a felhasznalo, az ellen a win7 sincs vedve.

    Miutan egy hozzaerto ember beallitott mindent ugyanolyan megbizhatova valik a winxp vagy a win7 vagy egy linux is. Mondjuk virusbol kevesebb van az utobbi alatt, de ez csak a piaci reszarany miatt van igy. A driver tamogatasrol pedig annyit, hogy gyarilag felrakott operacios rendszerrel vasarolt gep eseten nincs driver hiany, csak be kell kapcsolni. Pl. az msi a wind-eket elotelepitett windows-al adja, amiben meg a blutooth driver is benne van, tehat csak bekapcsoljuk a gepet, engedelyezzuk a blutooth-ot es mar kapcsolodhatunk is a gep melle lerakott telefonra. Semmi telepites vagy barkacsolas nem szukseges. Termeszetesen a hang es a video is megy a bekapcsolas pillanatatol. Viszont aki otthon akar barkacsolni, az jobb ha ert is hozza, hogy hogyan es mit kell tenni, hogy ne legyen 8 oran belul teljesen virusos a gep.