Spudlingus#17
Nekem van PC-m is meg Konzolom is. És a konzolt szinte nem is használom. Néha ha rámjön játszok vele 1-2 órát, de amúgy csak ott prorsodik a szerencsétlen. :) A konzol vs. Pc-s buziságorl meg csak annyit,hogy OK a pc-t néha fejleszteni kell...de az hülyeség,h állandóan azt kene a kozolosok ugy beszélnek erröl mintha fél évente bőviteni kéne. De ez köztüdottan hulyeség..persze lehet, akinek van rá pénze meg annyi az esze,hogy ha kijön valami uj hardware akkor azt neki bekell 1ből szerezni...azt tudom sajnálni. 2évente ha fejleszt rajta 1 videókarit meg max belerak még + ramot (ami tegyük hozzá msot már elég olcsó) azt kilehet bírni. Nem muszáj mindent Ultra hiper super grafikán játszani...a lényeg,h ne akadjon és kész. Bár ez az én véleményem csak. Konzolt meg szintúgy 2-3 évenete csrélhetné az ember mivel jönnek ki újjak. Szal erröl ennyit. A cikk amugy vicces volt. :D Én vártam volna,h Gramofont vagy hordózható lemezjátszót miért nem kér senki?! :) Meg mivel csak az elektronikus cikkekröl van szó...sokan biztos sírtak,h nem kérdezték meg őket,h Tokio Hoteles meg Justin Bieberes kéjbabát kérnek e karácsonyra XD