• bajgunar
    #5728
    Bocs, messengerben kapott videót nézném (ezt előbb nem írtam) amikor szétesik a videó képe. Amit gépen nézve persze hibátlan. Meg elforgatod, visszaforgatod messengert, és szétmeny a messenger ablaka. Nem jön vissza a bill, eltotlódik a fél képernyő, stb...

    Jah igen. Tök hülye vagyok! Bocs, h itt panaszkodtam.
    Végülis a teló K.jó!!!!! Végülis hogy??? Jah úgy!, hogy NE tegyél rá semmit!!! Se fb, se messenger, se időkép, se jófogás, semmi hitvány, minimalista app-ot, mert NEM fejlesztik rá, s az eleve sz@r! De a teló K.JÓ!!!! Hardverileg, kijelzőileg, akksilag, tökéletes! Fúú, micsoda meglátás! Eddig erre én hülye, rá se jöttem! Nem is tudod se elállítani a menüt, se a csengőhangot (na jó erre egy lehetőséged van! 21.század! , de még csak az ikonokat se. Egy éppkézláb, működő második gyártótól származó app ugyan nincs rá és nem is lesz. De a teló, ahogy gyárilag megveszed, bekapcsolod, és megy, az elvégre hibátlan. Ebbe tök igazad van! Csak ne is csinálj vele mást. Igaz sokmindent nem is lehet, de még azt a keveset se, meg ne is merj rátenni semmit, mert az meg nem hibátlanra fejlesztett szoftver.
    Elvégre mekkora király már! Egy szutyok divx-et AC3-al még véletlenül sem tud lejátszani nemhogy a mono hangszóróján, de még fülesen sem! Úgy, hogy legyen hangja! PFf. Ejj de patent! Ehez tegyél fel szoftvert, ami persze kula, mert nem fejlesztenek rá, csak ilyen kezdetleges szarokat. Tök jó! Igazad van, a teló K.jó!!!! Még egy sz@ros banki alkalmazást se lehet megoldani rá rendesen, mert nem tudsz rajta hirtelen utalni, annyira szar.
    Végülis én voltam a hülye, h ezt a sz@rt vettem. Mert erre nincs és nem is lesz semmi. Nem is lehet és nem fogod vele azt csinálni, amit Te szeretnél! Csak annyit lehet vele csinálni, amit gyári állapotban. Ennél többre ne is számíts. Se hang, se kinézet, se menü, se egyéb szoftver, semmi. Ez aztán felhasználóbarát.
    Mind1, tök hülye vagyok. Bocs, hogy itt panaszkodok és rinyálok. Teljen le ez a két hónap.... Úgy visszaadom lenornak, mint a huzat. Átmegyet T-hez, és veszek vmi hüvelyt.
    Persze itt meg a lenor a f@sz, mert ua-ért a telóért, elkérne tőlem 18k-et havonta! Előre meg 36k-et! 2év hűséggel! T-nél meg 0-val ideadnák, és 12k-vel havonta, szintén 2 évre! Echte ue a tarifával. PFf.