• bajgunar
    #5725
    Ha hiszed, ha nem. SEMMI nincs elállítva, mókolva, bűvölve a telefonon. (persze nem is lehet).
    Jah DE! Kikapcsolva a szinkronizálgatás, az auto feltöltögetés háttérben tárhelyre, meg az össze-vissza pc egyébre csatlakozás. Felesleges auto-n települt programok törölve. Csak ami kell az meghagyva + ami rajta van: Fb, messenger, jófogás, ccplayer, township2 (game). Wifi beállítva, adatforgalom, egy szaros csengőhang (mert ebből is csak egyet!!! lehet mindenkire), kisfiamról kép háttérképnek és itt ki is merült a menü, a kinézet és minden egyéb testreszabás, amit lehet!
    Semmi nincs vele csinálva. Simán kilép messengerből írás közben. Aztán ~fél perc, mire belép. Haverék meg csak nevetnek rajta, hogy mennyire LASSÚ mire előjön. Pedig be van nyomva állandó futásra háttérben! Fb is... Egy kalap f*s.
    Képeknél messenger.... PFf. Megnyitod messengert, s elkezdesz egy üzenetben visszanézni képeket... ~6-7.-re jönne egy videó! Erre kilép!!! Majd ~fél perc mire bejön messenger. Nah újra! Hátha!? De szintúgy kilép, mire a videóhoz érsz! Pedig szar 9Mb-os videó!!! Meg simán nézel videót, elforgatod a telót, és ~szétesik a kép! A fél videót látod! Vagy tök sötét.
    PFf. Egy szónak is száz a vége. Ez egy foshalmaz ez a telefon! Nem kell védeni, nem vagyok én se mezei user, se low, se kezdő. Ez úgy ahogy van sz@r! Nem vagyok atom Pro user se. Azért valamennyire vágom a pc-t is, meg droid-ot is, meg mókoltam már eleget mind szoftveresen meg hardveresen is. De ebbe a telóba meg "belenyúlni" se lehet. Úgyhogy....
    (meg nem is akarok, mert garis. s inkább így ahogy van visszaadom lenornak).
    Peace
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.05.31. 22:42:13