• syn7h37ic
    A klasszikus puskaírás, amit SK. a diák készít, ha más szemszögből nézzük, az is tanulás mert foglalkozik az anyaggal. Én is irkáltam puskákat, és miután végeztem velük, a dolgozatok alatt nem is igazán kellett, legfeljebb néhány bonyolult képletnél, vagy évszámoknál mert mikor írtam, jó része meg is maradt bennem.
    Az online puska sajnos nem tanít semmit. A diák nem foglalkozik vele, csak Copy-paste, és elfelejtve, így tényleg hülye marad.
    Az is tény, hogy a tanárok legnagyobb része leszarja a diákokat, ledarálja az anyagot, mert a tanári fizetése nem takarja be azt a minőséget, hogy rendesen foglalkozzon is a tanulókkal. Tisztelet a kevés kivételnek... A diák is leszarja a tanárt, főleg mostanában. A tanár-diák tisztelet már régen nincs meg, sőt a tanárok "rettegnek" a diákoktól, mert ha véletlenül meglegyinti a gyereket, mert nem lehet máshogy megnevelni, a gyerek forróvonalon feljelenti a tanárt, és már ugrott is a tanár állása, megspékelve egy bírósági tárgyalással... És ezzel egyre több kölyök van tisztában és él is vissza a NAAAGY oktatási reformok miatt kialakult helyzettel. De a tanulás persze komoly csorbát szenved, marad a puska, és hála az információs szupersztrádának, és a modern telekommunikációnak, a puskázás kvázi internet böngészésben kimerül, és egy fikarcnyit sem dolgozik a gyerek egy saját puska megírásán, vagy ne adj isten tanuljon is !